Dell Alienware AW3225QF
Nejlevnější nabídky (29)
Popis produktu
Parametry produktu
Recenze
Dell Alienware AW3225QF- nádherný design, nádherné barvy, vybalíte, nastavíte a můžete bombit
- 32" přešel jsem z 24" a menší už nikdy nechci
- Zatím nic, ale mám jej krátce
- úžasné barvy
- 240Hz
- velký ale ne ultrawide
- budoucí obavy z vypalování monitor však má vychytávky jak se bránit tak uvidím
- jsou vidět otisky a šmouhy vždy když se dotku při úpravě polohy
, zakoupeno v Svět Počítačů
Doporučuje produkt
dlouho jsem nad 4k oled přemýšlel a nakonec tento mi přišel poměr cena/výkon nejlepší a jsem zcela spokojen
Parametry produktu
Popis produktu
Prohnutý herní monitor Dell AW3225QF Alienware nadchne každého hráče. Díky úhlopříčce 31,6" vám obrazovka poskytne dostatečně velký prostor pro vaši činnost – ať už sledujete film, tvoříte prezentaci nebo se naplno věnujete hraní. Displej vše zobrazí v úchvatné kvalitě s rozlišením 3 840 x 2 160. Jistě vás také potěší blesková obnovovací frekvence a doba odezvy 0,03 ms, díky které si užijete hraní bez zpoždění.
Hlavní přednosti
Výškově nastavitelný stojan s otočným podstavcem
Velká úhlopříčka – 31,6" 4K rozlišení 3 840 x 2 160
Nekonečný kontrastní poměr 1 000 000:1
Lepší viditelnost obrazu díky IPS panelu
Funkce ComfortView Plus eliminující škodlivé modré světlo
Plynulejší hraní díky funkci AMD FreeSync Premium
Technologie AdaptiveSync proti trhání obrazu
Možnost připojení dalších monitorů – 2 HDMI porty
Skvělý odvod tepla
Ostrý a dokonalý obraz v každé scéně
Dopřejte si pohled na živé barvy a ostrý obraz i v tmavých scénách nejen díky QD-OLED technologii a Dolby Vision. Kromě toho má monitor „nekonečný“ kontrastní poměr 1 000 000:1. Technologie AdaptiveSync navíc brání trhání obrazu v rychlejších scénách.
Praktický a zároveň stylový design
Vylepšený design monitoru umožňuje lepší vedení kabelů, které vám tak nebudou nikde překážet. Stojan si nastavíte podle potřeby, stejně tak i výšku monitoru.
ComfortView Plus
Funkce ComfortView Plus zajišťuje pohodlí během koukání do obrazovky. Snižuje totiž míru vyzařovaného škodlivého modrého světla. Díky tomu u displeje strávíte více času. Vaše oči nejsou tolik unavené jako u běžného monitoru.
AMD FreeSync Premium pro hráče
Pokud patříte mezi fanoušky počítačových her, oblíbíte si funkci AMD FreeSync Premium. Omezuje trhání a zadrhávání obrazovky a zajistí vám plynulé hraní. Tato funkce s dobou odezvy pouze 0,03 s a obnovovací frekvencí 240 Hz vám zajistí výjimečný herní zážitek.
Monitor ideální pro multitasking
Díky 2 HDMI portům vytvoříte sestavu s více monitory najednou. Rozšíříte svou pracovní plochu nebo si vytvoříte dokonalé podmínky pro hraní her či streamování.
Skvělý odvod tepla
Na monitoru najdete větrací otvory pro 360° ventilaci. Během hraní odvádí a rozptylují teplo, aby se zařízení i po dlouhých hodinách nepřehřálo. Zajímavým prvkem je také výkonné osvětlení AlienFX.
Záruka
Na tento produkt je poskytována záruka 3 roky Basic on-site. Oprava v rámci tohoto záruční servisu probíhá kdekoliv po celé ČR. Nemusí to být ani v sídle firmy – můžete být na dovolené, na služební cestě, nezáleží na tom. Stačí zavolat na tel. číslo společnosti Dell, nahlásit výrobní číslo a závadu a DELL již vše zařídí.
Specifikace
- Barva: černá, bílá
- Hmotnost: 9,35 kg
- Rozměry: 715,56 x 472,77 x 305,72 mm
Obsah balení 1x monitor 1x HDMI kabel 1x DisplayPort kabel 1x USB 3.0 kabel
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
- úžasné barvy
- 240Hz
- velký ale ne ultrawide
- jsou vidět otisky a šmouhy vždy když se dotku při úpravě polohy
- nádherný design, nádherné barvy, vybalíte, nastavíte a můžete bombit
- zatím bez problémů
, zakoupeno v Svět Počítačů
Doporučuje produkt
, zakoupeno v BScom s.r.o.