Doporučené nabídky (3)

Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Pohlcující obraz, komfort pro oči a spolehlivé připojení pro práci i občasné hraní.
Zakřivený 27" Philips 271E1SCA kombinuje 1500R zakřivení s VA panelem a 100 % sRGB, takže nabídne pohlcující obraz a věrné barvy. S Full HD, 75 Hz a 4 ms zvládne práci, multimédia i příležitostné hraní. Monitor má HDMI, VGA, 3,5mm výstup, vestavěné repro a podporu VESA 100×100 pro snadnou montáž.
Pohlcující zakřivený displej
Model Philips 271E1SCA přináší 27" zakřivenou obrazovku s rádiusem 1500R, která vás vtáhne do obrazu. Díky VA technologii a kontrastu 3000:1 uvidíte hluboké černé i bohaté detaily — vhodné pro filmy, prohlížení i práci s vizuálním obsahem.
Přesné barvy pro tvorbu obsahu
Panel pokrývá 100 % sRGB a zobrazuje 16,7 milionu barev, takže je to dobrá volba pro tvorbu obsahu. Full HD rozlišení (1920×1080) zajistí ostré detaily při úpravě fotografií a běžné grafické práci bez překomplikování.
Komfort pro oči při dlouhém používání
Monitor nabízí technologie proti blikání (Flicker‑Free) a režim LowBlue, plus antireflexní matný povrch. Pozorovací úhly 178°/178° a nastavitelný náklon (-5° až 20°) snižují únavu očí při dlouhém sledování.
Jasné připojení a snadná montáž
Konektory zahrnují HDMI 1.4, VGA (D‑Sub) a 3,5mm audio výstup; v balení jsou HDMI, audio a napájecí kabely. Monitor podporuje VESA 100×100 a má Kensington zámek, takže jej rychle připevníte na stěnu nebo rameno.
Multimédia a hraní bez kompromisů
Philips nabízí AMD FreeSync, obnovovací frekvenci až 75 Hz a dobu odezvy 4 ms, což dává plynulý obraz pro filmy a příležitostné hraní. Vestavěné repro 2×3 W poskytují základní audio bez nutnosti externích reproduktorů.
Klíčové vlastnosti
- Zakřivený 27" (1500R) pro pohlcující obrazový zážitek
- VA panel s 100% sRGB a vysokým kontrastem pro věrné barvy
- AMD FreeSync, 75 Hz a 4 ms pro plynulé zobrazení při příležitostném hraní
- Vstupy HDMI 1.4, VGA a 3,5mm jack + dodávané kabely
- VESA 100×100, Kensington a vestavěné repro pro jednoduchou montáž a používání
Často kladené otázky
Je tento monitor vhodný pro práci s barvami?
Ano. Díky 100% sRGB a VA panelu s vysokým kontrastem (typ. 3000:1) je monitor vhodný pro úpravu fotografií a tvorbu obsahu; počítejte však s rozlišením Full HD (1920×1080) — ideální pro web, sociální sítě a běžnou střihovou práci.
Jak ho připojím k notebooku?
Připojíte ho běžně přes HDMI 1.4 nebo starší zařízení přes VGA (D‑Sub). V balení najdete HDMI i audio kabel, takže zapojení notebooku nebo stolního počítače zvládnete bez doplňků. USB‑C s dodávkou obrazu tento model nemá.
Mohu monitor namontovat na rameno nebo na zeď?
Ano. Monitor má standard VESA 100×100 a váží přibližně 4,5 kg se stojanem, takže ho snadno pověsíte na zeď nebo rameno, pokud vaše rameno snese tuto hmotnost a má VESA uchycení.
Má monitor reproduktory a výstup pro sluchátka?
Má vestavěné reproduktory 2×3 W a také 3,5mm výstup pro sluchátka, takže můžete poslouchat audio bez externích beden nebo snadno přepojit sluchátka při potřebě soukromí.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Dokumenty
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Philips 271E1SCA
- Krásný obraz, dobré menu, levný a 2019 model.
- Musel jsem přemýšlet o nahrazení vestavěného monitoru vlastním reproduktorem 2.1.
- (musel jsem zapojit konektor reproduktoru do výstupu sluchátek na monitoru místo do stereofonního výstupu)
- trochu větší než předchozí, nejsem náročný, spousta dobrých barev, jas, obnovení. Reproduktor je dost nekvalitní, ale reproduktor zabudovaný do monitoru nemůže být dobrý.
- Uvidíme za tři roky...
- Dobrý poměr cena/výkon, zakřivený displej.
- Reproduktory znějí jako krabice.
- Má pěkný obraz, je dodáván s kabely, vše je v pořádku.
- Bohužel po 1 týdnu byla polovina obrazovky mrtvá a černá. Pokud ji nahradí, změním hodnocení, ale bohužel je trochu obtížné komunikovat s výrobcem.
- Je zakřivený a naklápěcí, má pěkný obraz a reproduktor.
- žádné
- velký, čisté barvy, prohnutí šetří oči, nádherně vše přečtu
Krásný monitor, jas je také v pořádku. Jediné, co jsem nezkontroloval, bylo připojení, neměl jsem HDMI na své grafické kartě, musel jsem si objednat převodník HDMI->DVI.
Na zakřivený displej si stále zvykám, ale hlava se mi z něj netočí : -).
Zakřivený displej, krásný obraz.
Pěkný, levný monitor s 27" zakřiveným displejem.
Dobrý poměr ceny a kvality
, zakoupeno v APOLLOs.cz
Doporučuje produkt
Koupil jsem 27" prohnutý monitor a netušil jsem, jak báječná je to podívaná. Velikost umžňuje vidět vše dokonale a rozlišení je vynikající. Jsem velice spokojený a všem plně doporučuji.
Prostě je to úžasný zážitek.
Bál jsem se zakřiveného monitoru pro práci s excellem, ale fungovalo to, líbí se mi to.
, zakoupeno v CZC by Allegro
prima TV s přebytečným set top boxem