Nejnovější recenze ze sekce Monitory
- hezke byrvy, dobra cena
- 170 hz
- 2K
- Barvičky 10bit
- HDR
- KVM
- Jas
- Nastavitelná výška
- Odezva
Proti bývalému monitoru obří zlepšení ve hrách i filmech.
Jelikož nemám nejlepší grafickou kartu, tak plně vyhovuje. Hodně funkcí počínaje jasem a ovládání hlasitosti sluchátek a plno dalších nastavení ze jednoduše nastavit joystickem. Londýn ve Watch Dogs s HDR je dechberoucí. Za mě velká spokojenost.
Pro mé potřeby plně vyhovuje (administrativa).
naprostá spokojenost
Vyhovuje pro více účelů.
Neprstje kabel od monitoru do dokovací stanice nejde
použít držák na zeď výrobce uvádí jiný rozměr uchicení
než je ve skutečnosti.
cena
- Narozdíl od typického monitoru, tento "monitor" může fungovat jakožto "chytrá televize
- Monitor je větší než "normální" monitor, takže je potřeba větší stůl
- Monitor o 240hz mi v tuto chvíli dělá problémy s tím že mi jdou jen 120hz
- konektivita
- cena je šílená
- 4k obraz, vyhovující jas a kontrast
- Konektory vč. RJ45
- Velký rozsah nastavení výšky monitoru a stabilní stojan
- Mohl by mít víc Hz
- Mohl by mít druhý USB-C
Tento monitor jsem si vybral pro každodenní práci. Denně jsem u monitoru klidně přes 12 hodin, tak jsem vybíral něco kvalitnějšího. Tento DELL mě zaujal, protože kombinuje vyhovující periferie pro mou práci a zároveň se mi neunavují oči. S mnoha monitory mám problém, že po pár hodinách mám děsně unavené oči a začínám slzet. U tohoto monitoru se mi to nestalo. I po celém dni jsem schopen fungovat a cítím se svěží. Za nevýhodu bych označil symbolicky frekvenci 60 Hz. Mně to stačí, avšak náročnější uživatel by mohl uvítat 120. Zároveň ho používám jako dokovací stanici a mám připojený macbook skrz USB-C. Na další příslušenství tedy zbývají 4 běžné USB porty - lze využít HUB nebo redukci.
- IPS
- 180hz
- Barvy
- Pevný stojan
- 4k je prostě naprostě úzasný
- pro práci v xls špička
- úzký rámeček
- stabilní stojan a dobře polohovatelný, je dost vysoko, takže není třeba žádný podstavec a podobné vyfikundy
- konektory vedou z bohu nebo pod monitor, takže nepřekáží při uchycení na zeď
- krátký napájecí kabel, sotva dosáhne pod stůl
- jen jeden konektor hdmi
Vše splňuje dle očekávání.
+asi nejnižší cena za 27" 4K VA monitor
+na multimedia, kancelář, úpravu fotografií a stříhání filmů dobré, hry na monitoru nehraji
+kvalita obrazu, jas, kontrast, podání barev, ostrost v pořádku, srovnávám s DELLem 24" FULLHD a je to posun k lepšímu
+má zdroj uvnitř monitoru, nepíská, LED hlavního vypínače neotravuje, nelze nastavovat výšku (jen naklápět), ale je to použitelné, zkrátka levný docela použitelný monitor
- jeden vadný (tmavší) pixel ve středu u spodního okraje, vracet ho kvůli tomu nebudu
- Skladné a rychle zprovoznitelné
Celkově se mi produkt líbí a odpovídá mým požadavkům a potřebám
- vynikající poměr cena/výkon
- Je třeba kromě monitoru řešit i trojnožku na které stojí, ne všude se vleze.
Když si něco vyberu, přečtu si parametry, tak předpokládám spokojenost.Pro umístění na pracovním stole je třeba řešit i podstavec, po původním monitoru mi tam tento podstavec nevlezl, a musel jsem udělat úpravy .
- Krásná barevnost
- Nemá vypínač
Syn si vybral a je spokojený