Nejnovější recenze ze sekce Monitory
- kvalitní monitor
- snadná instalace
Jedná se o další z dlouhé řady výrobků značky Philips, které jsem koupil a ukazuje se, že to byla znovu správná volba. Konstrukční propracovanost (hardware + software) a důmysl jsou patrné na každém detailu tohoto výrobku, který byl navržen, aby dobře sloužil jeho uživateli.
- kompletní vyzkušený počítač
Nádherný obraz na větším monitoru než jsem měl.
- rychlá odezva
- frekvence 100Hz
- vestavěné reproduktory
- tříletá záruka
Monitor používáme krátce a podrobné hodnocení by si zasloužilo delší čas, přesto se i po pár dnech zkušeností tento výrobek jeví jako dobrá koupě.
Výborný obraz a rychlá odezva, zvládá rychlé přechody - video i hry (samozřejmě v kombinaci s odpovídajícím počítačem).
Mile překvapily i reproduktory. Pro vytříbený sluch milovníků poslechu hudby asi bude lepší jiný zdroj zvuku, ale s přihlédnutím, že se jedná o integrované reproduktory, tak dosahují velmi slušného podání zvuku a pro běžný poslech jsou naprosto vyhovující.
Plusem je i tříletá záruka.
- Rozlišení, úhlopříčka, bohatá konektivita, jas, má mít továrně kalibrované barvy. filtr modrého světla.
Naprostá spokojenost.
DOporučuji, je skvělý!
- Překvapilo mě, že HDMI kabel byl součástí produktu (vzhledem k ceně bych jej nečekal)
- Žádný mě nenapadá
Výborný monitor za super cenu
Cena vs kvalita výkon bez konkurence
- Rozlišení
- Napájení notebooku přes usb-c
- Reproduktory
- Na monitor docela dobrý zvuk
- EIZO, pro citlivé oči paráda
- zatím mám krátce, abych zhodnotil. Každopádně monitor vyhovuje tomu co ode něj očekávám
- Ostrý obraz
zatím mám krátce, abych zhodnotil
- Rychlost dodání
- pekný obraz
- u černého obrazu jde místamy vidět podsvícení displeje (bíle fleky)
Kvalita odpovídá ceně...
Skvělá cena, dobrá kvalita
- kvalitní zpracování
- nastavitelná výška
- velmi dobrá cena
- Ocenil bych nějak lehké cvaknutí při vodorovné poloze, jakmile otočím monitor, zpět do polohy ho dávám odhadem a mám pocit, že je pořád křivě :-) Ale to je jen poznámka, ani náznakem vada...
Velmi pěkné zpracování, nastavitelná výška, pivot, velmi dobrý obraz, matná obrazovka a slušná. Takže určitě mohu doporučit!
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »